Termékinformációk:
Kategória szerint: Alsóneműk
Márka:Dorina
Fogyasztói ár:9090.00 Ft

A Zinnia melltartó gyengéd virágokkal keretezi be a dekoltázst. A bélés nélküli, T-alakba szabott, finom tüllből készült kosarak természetes, gömbölyű formát biztosítanak a kebleknek.Bélés nélküli kosarak Hagyományos merevítők Hátrészen két-kapcsos, három fokozatban állítható záródással Oeko-Tex® Standard 100 minőségtanúsítvány


 • Rosy Pink bélés nélküli melltartó
  Rosy Pink bélés nélküli melltartó

  🌷 A virágmintás csipkéből készült Rosy Pink melltartót egyszerűen imádni fogja! A bélés nélküli kosarak és a puha oldalsó merevítők természetes..

  8490.00 Ft
 • Sally bélés nélküli szoptatós melltartó, szürke
  Sally bélés nélküli szoptatós melltartó, szürke

  🌷 A Sally szoptatós melltartót garantáltan megszereti! A melltartó kellemes és puha anyagból készült, merevítők nélkül. Széles elasztikus..

  6890.00 Ft
 • Sally szoptatós melltartó, rózsaszín
  Sally szoptatós melltartó, rózsaszín

  🌷 A Sally szoptatós melltartó garantáltan kedvence lesz! A melltartó kellemes puha anyagból készült, merevítők nélkül. Keblek alatt az elasztikus anyag..

  6890.00 Ft
 • Sandy White részben bélelt melltartó
  Sandy White részben bélelt melltartó

  🌷 Kényelem és finom elegancia egyben! Ez Sandy melltartó, elasztikus csipkével díszített kosarakkal. Decens fehér színárnyalatnak köszönhetően gyengéd..

  9690.00 Ft
 • Scarlet Blue részben bélelt melltartó
  Scarlet Blue részben bélelt melltartó

  🌷 A Scarlet Blue melltartó álomszép csipkével keretezi be a dekoltázst. A részben bélelt, kedvelt T-alakba szabott kosarak megemelik a kebleket, szép..

  17290.00 Ft
 • Scarlet csábító szett
  Scarlet csábító szett

  🌷 Csábítson a rafinált csipkével! Az érzéki Scarlet szett segítségére lesz!Csábító szett Különböző anyagok Bélelt kosarak Hátrészen..

  13290.00 Ft
 • Secret comfort bélelt melltartó
  Secret comfort bélelt melltartó

  🌷 A Secret comfort melltartó nagyon kényelmes! A puha anyaggal bélelt kosarak kiválóan alkalmazkodnak a keblekhez, szép gömbölyű formát biztosítanak. Az..

  13290.00 Ft
 • Senza Push-Up melltartó, merevítők nélkül
  Senza Push-Up melltartó, merevítők nélkül

  🌷 A Senza melltartó egyszerűen szenzációs! Mivel varrások nélkül készült, a testhez simuló póló vagy blúz alatt sem látszik! Az egyedülálló,..

  10290.00 Ft
 • Senza Push-Up melltartó, merevítők nélkül
  Senza Push-Up melltartó, merevítők nélkül

  🌷 A Senza melltartó egyszerűen szenzációs! Mivel varrások nélkül készült, a testhez simuló póló vagy blúz alatt sem látszik! Az egyedülálló,..

  10290.00 Ft© 2020 Fehérneműk | Melltartók alacsony áron online Szerviz információk