Termékinformációk:
Kategória szerint: Harisnyák és leggingsek
Márka:MONA
Fogyasztói ár:1190.00 Ft

Viola - vastagabb harisnyanadrág teltkarcsú hölgyek részére, akik egyszerű, klasszikus kivitelt részesítenek előnyben. Decens kiegészítő a kedvenc szoknyához vagy báli ruhához. Női harisnyanadrág Matt kivitel Elasztikus derékrész, nem szorít Alul pamut anyaggal megerősített nadrágrész Hátrészen betoldással Megerősített lábujjrész Megerősített sarokrész nélkül Vastagság 40 DEN


 • Kyla női titokzokni
  Kyla női titokzokni

  Nélkülözhetetlen titokzokni balerina-, mokaszin- és egyéb alacsony szárú cipőkhöz. Megvédi a cipőt izzadsággal szemben. A talp és a sarokrész belső oldala csúszásgátló réteggel..

  990.00 Ft
 • Vinca masszász térdzokni, 20 DEN
  Vinca masszász térdzokni, 20 DEN

  Női térdzokni, talprészen masszázs hatással a fáradt lábak egész napon át tartó regenerálásáért, nyugtató és lazító hatással. Széles felső szegély kényelmes, nem szorítja a..

  990.00 Ft
 • Adalia zokni, 2 pár 1 csomagban
  Adalia zokni, 2 pár 1 csomagban

  A praktikus szilonzokni magasabb elasztán tartalomnak köszönhetően rugalmas, kiválóan alkalmazkodik a lábhoz. Gazdaságos csomagolásban - 2 pár. Női szilonzokni Gazdaságos csomagolás Matt..

  990.00 Ft
 • Pamut titokzokni balerina cipőhöz
  Pamut titokzokni balerina cipőhöz

  A rugalmas, finom anyagból készült titokzoknit nem csak balerina cipőhöz ajánljuk! Higiénikus megoldás a „mezítlábas” időszakra. Titokzokni balerina cipőhöz..

  990.00 Ft
 • Szilon titokzokni balerina cipőhöz
  Szilon titokzokni balerina cipőhöz

  A finom, rugalmas anyagból készült titokzoknit nem csak balerina cipőhöz ajánljuk! Megakadályozza, hogy a láb közvetlenül érintkezzen a cipő belső oldalával. Titokzokni balerina cipőhöz..

  790.00 Ft
 • Angora női zokni, 2 pár 1 csomagban
  Angora női zokni, 2 pár 1 csomagban

  Az Angora zokniban garantáltan nem fog fázni! A meleg gyapjúnak angóra anyagnak köszönhetően lába egész télen melegben lesz. Gyengéd szívecskés motívummal. Gazdaságos, 2 páras..

  4690.00 Ft
 • Comfort Matt harisnyanadrág, 20 DEN
  Comfort Matt harisnyanadrág, 20 DEN

  Matt kivitelben készült harisnyanadrág, megerősített üleprésszel. Combokon csíkokkal, melyek megakadályozzák a combok kellemetlen dörzsölését. Érintésre rendkívül kellemes anyagból,..

  2690.00 Ft


© 2020 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk