Termékinformációk:
Kategória szerint: Fürdőruhák
Márka:Dorina
Fogyasztói ár:5490.00 Ft

Veracruz curves fürdőruha alsórész, kontrasztos színekben készült azték mintás anyagból. A fürdőruha alsórész elülső oldala két réteg anyagból készült, így mérsékelten formálja a has- és a derékrészt. Női fürdőruha alsórész Klasszikus szabás Gyorsan száradó anyag Tummy control rendszer – a derék- és a hasrész formálásáért Alakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Veracruz női tankini
  Veracruz női tankini

  🌷 A kontrasztos Veracruz tankini azték istennővé változtatja meg Önt! A bandeau szabású melltartórész vállpántok lekapcsolása után is stabilan a..

  15080.00 Ft
 • Verde egyrészes női fürdőruha
  Verde egyrészes női fürdőruha

  🌷 Verde – egyrészes fürdőruha, rafinált dekoltázzsal. A bélés nélküli, háromszög alakú kosarak tökéletesen alkalmazkodnak kisebb keblekhez is...

  26590.00 Ft
 • Verde kétrészes női fürdőruha
  Verde kétrészes női fürdőruha

  🌷 Verde kétrészes női fürdőruha, látványos színes kivitelben. A bandeau szabású fürdőruha felsőrész kivehető betétekkel készült, oldalsó..

  24380.00 Ft
 • Verona 01 kétrészes női fürdőruha
  Verona 01 kétrészes női fürdőruha

  🌷 Verona kétrészes női fürdőruha, csodálatos arany színben! Ha szeret a figyelem középpontjában lenni, akkor ezt a fürdőruhát Önnek ajánljuk! A puha..

  25180.00 Ft
 • Verona 01 női fürdőruha alsórész
  Verona 01 női fürdőruha alsórész

  🌷 Verona fürdőruha alsórész, brazil szabásban, csípőrészen megkötős. Fürdőruha alsórész Gyorsan száradó anyag Brazil szabás Csípőrészen..

  7990.00 Ft
 • Verona gold fürdőruha alsórész
  Verona gold fürdőruha alsórész

  🌷 Verona gold - brazil szabású fürdőruha alsórész, bordó színben. Hátrészen finom ráncolással a popsi kihangsúlyozásáért. Az arany szín jól mutat..

  7990.00 Ft
 • Verona gold kétrészes női fürdőruha
  Verona gold kétrészes női fürdőruha

  🌷 A Verona gold fürdőruhában a strand és uszoda sztárja lesz! A bélés nélküli, háromszög alakú kosarak kivehető betétekkel készültek, belső oldalon..

  25180.00 Ft
 • Zanzi női fürdőruha
  Zanzi női fürdőruha

  🌷 Zanzi kétrészes női fürdőruha, etno stílusban, a német Dorina márka terméke. A testszínű alap és a színes geometrikus mintás csipke párosítása. A..

  13080.00 Ft
 • Zoe 01 női fürdőruha alsórész
  Zoe 01 női fürdőruha alsórész

  🌷 Zoe női fürdőruha alsórész trópusi designban! Kényelmes szabásban. A fürdőruha alsórész hátoldala fekete színű.Alakítsa ki tökéletes strand..

  7990.00 Ft
 • Zig Zag kétrészes lányka fürdőruha
  Zig Zag kétrészes lányka fürdőruha

  🌷 A Zig Zag kétrészes lányka fürdőruha garantáltan minden kislány kedvence lesz! A fürdőruha felsőrész fodorra és masnival díszített, mintás..

  7290.00 Ft
 • Zig Zag kétrészes lányka fürdőruha
  Zig Zag kétrészes lányka fürdőruha

  🌷 A Zig Zag kétrészes lányka fürdőruha garantáltan minden kislány kedvence lesz! A fürdőruha felsőrész fodorra és masnival díszített, mintás..

  7290.00 Ft
 • Verona kétrészes női fürdőruha, bordó
  Verona kétrészes női fürdőruha, bordó

  🌷 A bordó Verona fürdőruhában a strand és uszoda sztárja lesz! A bélés nélküli, háromszög alakú kosarak kivehető betétekkel készültek, belső..

  25180.00 Ft
 • Wenda I egyrészes női fürdőruha
  Wenda I egyrészes női fürdőruha

  🌷 Wenda egyrészes fürdőruha azoknak a hölgyeknek, akik szabadidőben szívesen járnak uszodába. Sportos szabásának köszönhetően a fürdőruha..

  8890.00 Ft© 2021 Fehérneműk | Melltartók alacsony áron online Szerviz információk