Termékinformációk:
Kategória szerint: Melltartók
Márka:Umbro
Fogyasztói ár:6290.00 Ft

A varrások nélküli Umbro sportmelltartót közepes fizikai igénybevétellel járó sportokhoz ajánljuk. A bélés nélküli kosarak kivehető betétekkel, merevítők nélkül készültek. A melltartó nagyon kényelmes!Sportmelltartó MID support – középfokú támasztás Varrások nélküli kivitel Bélés nélküli kosarak Kivehető betétek Racer back vállpántok – lapockák között összekapcsolva Merevítők nélkül Bebújós fazon


 • Paradise bélés nélküli melltartó
  Paradise bélés nélküli melltartó

  🌷 Kényeztesse magát elegáns melltartóval akkor is, ha dús keblekkel büszkélkedik! A bélés nélküli, decensen áttetsző, T-alakba szabott kosarakkal..

  14690.00 Ft
 • Paris 01 részben bélelt melltartó
  Paris 01 részben bélelt melltartó

  🌷 A Paris melltartó ideális választás a dús keblekkel büszkélkedő hölgyek számára. A T-alakba szabott kosarak gömbölyű formát adnak a kebleknek,..

  17290.00 Ft
 • Patricia II Push-Up melltartó
  Patricia II Push-Up melltartó

  🌷 Telt dekoltázsra vágyik? Próbálja ki a Patricia Push-Up melltartót! Sima felületű kosarak kiváló választás a szűk szabású ruhák alá. A kosarak..

  10190.00 Ft
 • Pearl bélelt melltartó
  Pearl bélelt melltartó

  🌷 Gyengéd szépség, amely finom csipkébe öltözteti dekoltázsát! Pontosan ilyen a Pearl elegáns, bélelt melltartó. A bélelt kosarak külső oldala..

  10890.00 Ft
 • Pearl bélelt melltartó
  Pearl bélelt melltartó

  🌷 Gyengéd szépség, amely finom csipkébe öltözteti dekoltázsát! Pontosan ilyen a Pearl elegáns, bélelt melltartó. A bélelt kosarak külső oldala..

  10890.00 Ft
 • Penelope bélelt melltartó, kivehető betétekkel
  Penelope bélelt melltartó, kivehető betétekkel

  🌷 A bélelt Penelope melltartó álomszép dekoltázst varázsol. A Push-Up hatású kivehető betéteknek köszönhetően a keblek szép gömbölyű formát..

  10690.00 Ft
 • Penelope részben bélelt melltartó
  Penelope részben bélelt melltartó

  🌷 Penelope részben bélelt melltartó, kényelmes T-alakba szabott kosarakkal, melyek megemelik a kebleket, és szép formát biztosítanak. A kosarak belső..

  11990.00 Ft
 • Pepite bélelt melltartó
  Pepite bélelt melltartó

  🌷 A Pepite bélelt melltartó garantáltan kedvence lesz! A T-alakba szabott kosarak szép gömbölyű formát biztosítanak a kebleknek, a kivehető betétek pedig..

  11490.00 Ft
 • Pepite bélelt szoptatós melltartó
  Pepite bélelt szoptatós melltartó

  🌷 Kényeztesse magát anyaság idejében is egy csodálatos fehérneművel! A Pepite melltartó bélelt, T-alakba szabott kosarakkal készült és mivel a kosarak..

  11490.00 Ft© 2020 Fehérneműk | Melltartók alacsony áron online Szerviz információk