Termékinformációk:
Kategória szerint: Alsóneműk
Márka:Triumph
Fogyasztói ár:13290.00 Ft

A Soft Touch melltartó nagyon kényelmes, ezért hamar megkedveli! A puha kosarak egyedülálló 3D BREEZE FOAM anyagból készültek, amely lehetővé teszi a levegő áramlását, elvezeti a nedvességet a test felületéről. Az érintésre selymes anyag olyan, mint a második bőr. A ragasztott technológiával készült körkerület nem szorít, nem vágódik be a bőrbe. A prémium Triumph márka terméke.Merevítők nélküli melltartó 3D BREEZE FOAM - légáteresztő anyag, segít elvezetni a nedvességet a test felületéről Bélelt kosarak Merevítők nélkül Oldalsó merevítők helyett flexibilis bélés Hátrészen két-kapcsos, három fokozatban állítható záródással


 • Paradise bélés nélküli melltartó
  Paradise bélés nélküli melltartó

  🌷 Kényeztesse magát elegáns melltartóval akkor is, ha dús keblekkel büszkélkedik! A bélés nélküli, decensen áttetsző, T-alakba szabott kosarakkal..

  14690.00 Ft
 • Paradise Bralette melltartó
  Paradise Bralette melltartó

  🌷 A Paradise bralette szabású melltartó egy álomszép fehérnemű, amely nem hiányozhat a fehérneműs fiókjából! A kosarak belső oldala a nagyobb..

  13590.00 Ft
 • Pepite bélelt szoptatós melltartó
  Pepite bélelt szoptatós melltartó

  🌷 Kényeztesse magát anyaság idejében is egy csodálatos fehérneművel! A Pepite melltartó bélelt, T-alakba szabott kosarakkal készült és mivel a kosarak..

  11490.00 Ft
 • Power Lace melltartó kisebbítő hatással, bélés nélkül
  Power Lace melltartó kisebbítő hatással, bélés nélkül

  🌷 Bélés nélküli, kisebbítő hatású melltartó azok hölgyek számára készült, aki nem szeretik a merevítőket. A kosarak két réteg csipkéből és necc..

  12390.00 Ft
 • PrimaDonna Palace Garden melltartó
  PrimaDonna Palace Garden melltartó

  🌷 Különleges fehérneműre vágyik? Válassza a Palace Garden melltartót a prémium PrimaDonna márkától! A bélés nélküli, T-alakba szabott és finom..

  38590.00 Ft© 2021 Fehérneműk | Melltartók alacsony áron online Szerviz információk