Termékinformációk:
Kategória szerint: Alsóneműk
Márka:SUSA
Fogyasztói ár:13290.00 Ft

A Topsy melltartó merevítők nélkül készült, ezért rendkívüli komfortot biztosít a dús kebleknek. A bélés nélküli kosarak kiválóan alkalmazkodnak a keblekhez, természetes formát biztosítanak. A széles vállpántok segítenek elosztani a keblek súlyát, tehermentesítve így a hátat és a nyakgerincet.Merevítők nélküli melltartó Nagy kebleknek kialakított melltartó Bélés nélküli kosarak Merevítők nélkül Hátrészen két-kapcsos, három fokozatban állítható záródással


 • Olive Push-Up melltartó
  Olive Push-Up melltartó

  🌷 Kényeztesse magát elegáns Olive Push-Up melltartóval, legyen a figyelem középpontjában! A bélelt kosarak testszínű anyagból készültek, kontrasztos..

  14690.00 Ft
 • Öntapadós, áttetsző melltartó, vállpántok nélkül
  Öntapadós, áttetsző melltartó, vállpántok nélkül

  🌷 Öntapadós melltartó, antiallergén tapadós réteggel készült szilikon kosarakkal. Diszkréten hozzátapad a keblekhez, biztos tartást biztosítva, ezért..

  4290.00 Ft
 • Outrun Grey Push-Up sportmelltartó, merevítők nélkül
  Outrun Grey Push-Up sportmelltartó, merevítők nélkül

  🌷 Outrun Black sportmelltartó több kiváló tulajdonsággal is rendelkezik. Megakadályozza a keblek nem kívánatos elmozdulását, necc anyagból készült..

  7290.00 Ft
 • Paradise bélés nélküli melltartó
  Paradise bélés nélküli melltartó

  🌷 Kényeztesse magát elegáns melltartóval akkor is, ha dús keblekkel büszkélkedik! A bélés nélküli, decensen áttetsző, T-alakba szabott kosarakkal..

  14690.00 Ft
 • Paradise bélés nélküli melltartó
  Paradise bélés nélküli melltartó

  🌷 Kényeztesse magát elegáns melltartóval akkor is, ha dús keblekkel büszkélkedik! A bélés nélküli, decensen áttetsző, T-alakba szabott kosarakkal..

  14690.00 Ft
 • Paradise Bralette melltartó
  Paradise Bralette melltartó

  🌷 A Paradise bralette szabású melltartó egy álomszép fehérnemű, amely nem hiányozhat a fehérneműs fiókjából! A kosarak belső oldala a nagyobb..

  13590.00 Ft
 • Paradise Double Push-Up melltartó
  Paradise Double Push-Up melltartó

  🌷 Magabiztos és vonzó! Így fogja magát érezni a Paradise melltartóban. A bélés nélküli kosarak álomszép virágmintás csipkével díszítettek, mely..

  17290.00 Ft
 • Patricia II Push-Up melltartó
  Patricia II Push-Up melltartó

  🌷 Telt dekoltázsra vágyik? Próbálja ki a Patricia Push-Up melltartót! Sima felületű kosarak kiváló választás a szűk szabású ruhák alá. A kosarak..

  10190.00 Ft
 • Paulina fehér melltartó
  Paulina fehér melltartó

  🌷 Paulina sportmelltartó puha pamut anyagból az otthoni kényelemért, és kisebb fizikai igénybevétellel járó sporttevékenyégekhez. A merevítők- és..

  5690.00 Ft© 2020 Fehérneműk | Melltartók alacsony áron online Szerviz információk