Termékinformációk:
Kategória szerint: Női fürdőruhák
Márka:Astratex
Fogyasztói ár:19980.00 Ft

Tina – kényelmes női fürdőruha, különleges mintás anyagból, hogy strandon és uszodában is csinos legyen! A fürdőruha speciálisan lett megtervezve, telt formákkal rendelkező hölgyek részére. A kosarak tökéletes támaszt és formát biztosítanak a kebleknek. A fürdőruha alsórész magassága szükség szerint szabályozható. Női bikini Bélelt kosarak Hagyományos merevítők Oldalsó merevítők Hátrészen fém kapcsos záródással Klasszikus szabású fürdőruha alsórész A csípő magassága oldalt szabályozható Elöl és hátul sima felületű


 • Shiny Blue kétrészes női fürdőruha
  Shiny Blue kétrészes női fürdőruha

  Kétrészes női fürdőruha, egyedi fényes nyomattal. A teltebb dekoltázsért a kosarakba betétek is behelyezhetők. Nyakban megkötős, masszív fém dísszel kiegészítve. Klasszikus szabású..

  23680.00 Ft
 • Pineapple kétrészes női fürdőruha
  Pineapple kétrészes női fürdőruha

  Különleges női bikini, egyedi szabásban és designban. A teltebb dekoltázsért a bélelt kosarakba betétek is behelyezhetők. Strappy pántokkal is díszítve. Klasszikus szabású fürdőruha..

  21380.00 Ft
 • Beatrice kétrészes női fürdőruha
  Beatrice kétrészes női fürdőruha

  Beatrice kétrészes női fürdőruha, látványos téglavörös színárnyalatban, inkább kisebb keblekhez alkalmas különleges melltartóval. A vállpántok csak hátrészen kapcsolhatók le –..

  19790.00 Ft
 • Sunny kétrészes női fürdőruha, sárga
  Sunny kétrészes női fürdőruha, sárga

  A Sunny kétrészes női fürdőruhában ellenállhatatlan lesz, akár strandon, akár medencénél pihen! A melltartó könnyen alakítható át a bardot szabásúra, ehhez elég lekapcsolni a..

  17880.00 Ft
 • Flamingo I kétrészes női fürdőruha
  Flamingo I kétrészes női fürdőruha

  Vegye fel különleges designban és szabásban készült kétrészes fürdőruhát, és irány a vízpart! Vékony kivehető betétekkel készült melltartó fodrokkal díszített, a fodrok a..

  31980.00 Ft
 • Ailie kétrészes női fürdőruha
  Ailie kétrészes női fürdőruha

  Az Ailie kétrészes fürdőruhában ellenállhatatlan lesz! A fürdőruha felsőrész egyedi szabása - kettős vállpántokkal és keblek közötti látványos fűzéssel - garantáltan sikert arat!..

  17190.00 Ft
 • Summer kétrészes női fürdőruha
  Summer kétrészes női fürdőruha

  Kényelmes, látványos geometrikus mintás fürdőruhában csinos lesz tengerparton és strandon is. Szélesebb keblek alatti pánt és puha anyaggal bélelt kosarak természetes támasztást..

  31080.00 Ft


© 2020 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk