Termékinformációk:
Kategória szerint: Alsóneműk
Márka:Dorina
Fogyasztói ár:7890.00 Ft

A Taria Push-Up melltartó a szépség megtestesítője! Alacsony középrésznek köszönhetően mély dekoltázsokhoz is alkalmas, a látványos csipkés hátrész jól érvényesül a nyitott hátú ruhákban. Push-Up melltartó Kisebb kebleknek is kialakított melltartó Bélelt kosarak Hátrészen csipkéből Hagyományos merevítők Elülső oldali záródás Oeko-Tex® Standard 100 minőségtanúsítvány


 • Nina White bélés nélküli melltartó
  Nina White bélés nélküli melltartó

  🌷 A Nina melltartó előnye a részletekig kidolgozott szabás és a decens hímzés. Bélés nélküli kosarak tökéletesen ölelik át a kebleket, a kosarak..

  9890.00 Ft
 • Nine Iron bélelt melltartó
  Nine Iron bélelt melltartó

  🌷 A bélelt Nine Iron melltartó nagyon elegáns, a gyengéd rózsaszínű alap és a szürke színű csipke sikeres kombinációjának köszönhetően. A kosarak..

  19990.00 Ft
 • Nine Iron bralette melltartó
  Nine Iron bralette melltartó

  🌷 Nine Iron bralette bélelt melltartó, csipkéből készült háromszög alakú kosarakkal. Az alacsony „plunge” középrész kiváló választás mély..

  17790.00 Ft
 • Noctum Double Push-Up melltartó
  Noctum Double Push-Up melltartó

  🌷 Kényelmesen, csábítóan és magabiztosan! Így fogja magát érezni a Nocturn melltartóban. A bélelt kosarak külső oldala finom necc anyagból készült, a..

  15990.00 Ft
 • Novato Grey részben bélelt melltartó
  Novato Grey részben bélelt melltartó

  🌷 A részben bélelt Novato Grey melltartót azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik kedvelik az elegáns fehérneműket. A T-alakba szabott puha kosarak külső..

  11990.00 Ft
 • Nuance bélés nélküli melltartó
  Nuance bélés nélküli melltartó

  🌷 A Nuance bélés nélküli melltartó finom tüllből és csipkéből készült. Mégis megfelelő támasztást biztosít a kebleknek. A népszerű T-alakba..

  11890.00 Ft
 • Nuance Double Push-Up gél melltartó
  Nuance Double Push-Up gél melltartó

  🌷 A Double Push-Up hatású Nuance melltartó csodáló tekinteteket garantál. A puha, gél betétes kosarak megemelik a kebleket, és telt formát biztosítanak...

  11990.00 Ft
 • Obsessive Laluna álomszép szett
  Obsessive Laluna álomszép szett

  🌷 A fekete színű Laluna szett megszólaltatja a csábító „énjét”! A bélés nélküli melltartó fényes anyagból és fekete csipkéből készült, a..

  12690.00 Ft
 • Obsessive Liferia csábító szett
  Obsessive Liferia csábító szett

  🌷 Lepje meg partnerét csábító Obsessive Liferia szettben! Nyitott kosarakkal és ágyékrésszel az érzékibb szerelmi játékokért!Csábító szett Csipke..

  11890.00 Ft
 • Obsessive Olivia csábító szett
  Obsessive Olivia csábító szett

  🌷 A finom áttetsző csipkéből készült - melltartóból és tangából álló - érzéki női szett garantáltan elbűvöli a partnerét! A háromszög alakú..

  10690.00 Ft
 • Obsessive Rougebelle álomszép szett
  Obsessive Rougebelle álomszép szett

  🌷 A Rougebelle II. csábító szettben izgalmas pillanatokat élhet át! Bélés nélküli, finom tüllből és csipkéből készült melltartó és luxus brazil..

  14690.00 Ft
 • Olga bélelt melltartó, kivehető betétekkel
  Olga bélelt melltartó, kivehető betétekkel

  🌷 Gyengéd hatású Olga melltartó, virágmintás hímzéssel díszítve, könnyű necc anyagból készült alsó pánttal. Puha anyaggal bélelt kosarak..

  7890.00 Ft
 • Olga bélelt melltartó, kivehető betétekkel
  Olga bélelt melltartó, kivehető betétekkel

  🌷 Gyengéd hatású Olga melltartó, virágmintás hímzéssel díszítve, könnyű necc anyagból készült alsó pánttal. Puha anyaggal bélelt kosarak..

  7890.00 Ft© 2021 Fehérneműk | Melltartók alacsony áron online Szerviz információk