Termékinformációk:
Kategória szerint: Alsóneműk
Márka:ZeBra
Fogyasztói ár:10690.00 Ft

A részben bélelt Stripe melltartó úgy lett megtervezve, hogy a dús keblekkel büszkélkedő hölgyeknek is megfeleljen. A puha bélelt kosarak nagyon kényelmesek, a függőleges varrás szép gömbölyű formát biztosít a kebleknek. A magasabbra szabott középrész garancia arra, hogy kevésbé feszes keblek is közel egymáshoz maradjanak.Nagy kebleknek is kialakított melltartó Részben bélelt kosarak Hagyományos merevítők Hátrészen két-kapcsos, három fokozatban állítható záródással


 • New Sensation Black bélés nélküli melltartó
  New Sensation Black bélés nélküli melltartó

  🌷 A New Sensation Black melltartó egy különleges fehérnemű! A csipkéből készült bélés nélküli, T-alakba szabott kosarak kiválóan alkalmazkodnak a..

  15590.00 Ft
 • New Sensation Push-Up melltartó
  New Sensation Push-Up melltartó

  🌷 A New Sensation melltartó kisebb keblekből is ellenállhatatlan dekoltázst varázsol. A puha anyagból készült Push-Up hatású kosarak megemelik a kebleket,..

  11590.00 Ft
 • New Sensation Red Bralette I melltartó
  New Sensation Red Bralette I melltartó

  🌷 New Sensation Red bralette szabású melltartó a dús keblekkel büszkélkedő hölgyek számára. A puha anyaggal bélelt kosarak álomszép piros csipkével..

  15090.00 Ft
 • Nina 583 részben bélelt, merevítő nélküli melltartó
  Nina 583 részben bélelt, merevítő nélküli melltartó

  🌷 Elegáns, magasabb középrésszel és széles vállpántokkal készült Nina melltartó kifejezetten telt kebleknek készült. Részben bélelt, csipkével..

  8290.00 Ft
 • Nina 583 részben bélelt, merevítő nélküli melltartó
  Nina 583 részben bélelt, merevítő nélküli melltartó

  🌷 Elegáns, magasabb középrésszel és széles vállpántokkal készült Nina melltartó kifejezetten telt kebleknek készült. Részben bélelt, csipkével..

  8290.00 Ft
 • Nina M White bélés nélküli melltartó
  Nina M White bélés nélküli melltartó

  🌷 A Nina melltartót dús keblekkel büszkélkedő hölgyeknek ajánljuk. A bélés nélküli kosarak kellemes anyagból készültek, mely alkalmazkodik a..

  11490.00 Ft
 • Nina White bélés nélküli melltartó
  Nina White bélés nélküli melltartó

  🌷 A Nina melltartó előnye a részletekig kidolgozott szabás és a decens hímzés. Bélés nélküli kosarak tökéletesen ölelik át a kebleket, a kosarak..

  9890.00 Ft
 • Nine Iron bélelt melltartó
  Nine Iron bélelt melltartó

  🌷 A bélelt Nine Iron melltartó nagyon elegáns, a gyengéd rózsaszínű alap és a szürke színű csipke sikeres kombinációjának köszönhetően. A kosarak..

  19990.00 Ft
 • Nine Iron bralette melltartó
  Nine Iron bralette melltartó

  🌷 Nine Iron bralette bélelt melltartó, csipkéből készült háromszög alakú kosarakkal. Az alacsony „plunge” középrész kiváló választás mély..

  17790.00 Ft
 • Noctum Double Push-Up melltartó
  Noctum Double Push-Up melltartó

  🌷 Kényelmesen, csábítóan és magabiztosan! Így fogja magát érezni a Nocturn melltartóban. A bélelt kosarak külső oldala finom necc anyagból készült, a..

  15990.00 Ft© 2021 Fehérneműk | Melltartók alacsony áron online Szerviz információk