Termékinformációk:
Kategória szerint: Alsóneműk
Márka:Dorina
Fogyasztói ár:5990.00 Ft

Air Lite sportmelltartó kivehető puha betétekkel, extra kellemes, szinte azonnal száradó anyagból. Merevítők nélkül, ragasztott varrásokkal és szegélyekkel – nagyon kényelmes viselet. Kisebb fizikai igénybevétellel járó sportokhoz ajánljuk - jógához, pilates tornához vagy gyalogláshoz.Sportmelltartó LIGHT support – mérsékelt tartás, kisebb igénybevétellel járó sporttevékenységekhez Ragasztott varrások Ragasztott szegélyek Bélés nélküli kosarak Kivehető betétek Hátrészen kereszteződő vállpántok Merevítők nélkül Bebújós fazon Oeko-Tex® Standard 100 minőségtanúsítvány


 • Alcyone szett
  Alcyone szett

  🌷 Alcyone kihívó csipkés szett strappy pántokkal. Fűszerezze meg a szenvedélyes pillanatokat csábító fehérneművel!..

  9090.00 Ft
 • Alexandra bélés nélküli, kisebbítő melltartó
  Alexandra bélés nélküli, kisebbítő melltartó

  🌷 Alexandra bélés nélküli, kisebbítő hatású melltartó az egész napos kényelemért. A bélés nélküli, oldalsó támasztó résszel készült kosarak..

  10690.00 Ft
 • Alexia részben bélelt melltartó
  Alexia részben bélelt melltartó

  🌷 A részben bélelt Alexia melltartót dús keblekkel büszkélkedő hölgyeknek ajánljuk! A népszerű T-alakba szabott kosarak szép gömbölyű formát..

  9090.00 Ft
 • Alisha Black merevítők nélküli melltartó
  Alisha Black merevítők nélküli melltartó

  🌷 Bélés nélküli Alisha melltartó, magas középrésszel, széles vállpántokkal, merevítők nélkül. A természetesen szép keblekért és mindennapos..

  10690.00 Ft
 • Alisha Skin merevítők nélküli melltartó
  Alisha Skin merevítők nélküli melltartó

  🌷 Bélés- és merevítők nélküli, magas középrésszel és széles vállpántokkal készült Alisha melltartó. A természetesen szép keblekért és..

  10690.00 Ft
 • Alissa Push-Up melltartó
  Alissa Push-Up melltartó

  🌷 A sima felületű Alissa Push-Up melltartó ellenállhatatlan dekoltázst varázsol! A kosarak integrált betétekkel készültek. A hétköznapok alapdarabja,..

  10290.00 Ft
 • Állat mintás sportmelltartó
  Állat mintás sportmelltartó

  🌷 Sportoljon stílusosan a divatos állat mintás anyagból készült sportmelltartóban! Kellemes mikroszálas anyagból, amely kiváló választás a nagyobb..

  9290.00 Ft
 • Allora bélelt melltartó, kivehető betétekkel
  Allora bélelt melltartó, kivehető betétekkel

  🌷 Az Allora melltartót azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik kedvelik az elegáns fehérneműket. A kosarak testszínű anyagból készültek, ezért a külső..

  16590.00 Ft
 • Amanda M részben bélelt melltartó
  Amanda M részben bélelt melltartó

  🌷 A részben bélelt Amanda M melltartó egyszerű, és egyben gyönyörű is! A kosarak belső oldala pamut anyagból készült, amely garancia a komfortos..

  11290.00 Ft
 • Amanda M részben bélelt melltartó
  Amanda M részben bélelt melltartó

  🌷 A részben bélelt Amanda M melltartó egyszerű, és egyben gyönyörű is! A kosarak belső oldala pamut anyagból készült, amely garancia a komfortos..

  11290.00 Ft
 • Amanda részben bélelt melltartó
  Amanda részben bélelt melltartó

  🌷 A részben bélelt Amanda melltartó az egyszerűség, a szépség és a tökéletesen alkalmazkodó T-alakú szabás sikeres párosítása! A nagyobb komfortért..

  8390.00 Ft
 • Amanda részben bélelt melltartó, fekete
  Amanda részben bélelt melltartó, fekete

  🌷 Az elegáns Amanda melltartó sima felületű mikroszálas anyagba és finom necc anyagba öltözteti kebleit. A részben bélelt, T-alakba szabott kosarak..

  8390.00 Ft© 2021 Fehérneműk | Melltartók alacsony áron online Szerviz információk