Termékinformációk:
Kategória szerint: Alsóneműk
Márka:Rosme
Fogyasztói ár:11190.00 Ft

Soft Cotton Push-Up pamut melltartó, egyszerű szabásban. Nagyon kellemes viselet. A fehérneműs fiók alapdarabja! Push-Up melltartó A kosarak belső oldala pamutból készült Hagyományos merevítők Oldalsó merevítők Hátrészen két-kapcsos, három fokozatban állítható záródással


 • Michelle Push-Up melltartó
  Michelle Push-Up melltartó

  🌷 Sima felületű Michelle Push-Up melltartó nem hiányozhat a fehérneműs fiókjából! Álomszép dekoltázst varázsol, sima felületű kosaraknak..

  6090.00 Ft
 • Mila bélés nélküli melltartó
  Mila bélés nélküli melltartó

  🌷 Az elegáns Mila melltartó álomszép virágmintás csipkével díszített. A bélés nélküli kosarak természetes támasztást biztosítanak a kebleknek...

  10690.00 Ft
 • Milky I bélés- és merevítők nélküli melltartó
  Milky I bélés- és merevítők nélküli melltartó

  🌷 Milky pamut melltartó, merevítők nélküli kivitelben. A bélés nélküli kosarak egy kézzel is könnyen lekapcsolhatók, ezért a szoptatás egyszerűen..

  7490.00 Ft
 • Mind Love bélelt melltartó, kivehető betétekkel
  Mind Love bélelt melltartó, kivehető betétekkel

  🌷 Mind Love melltartó a testszínű tüll és a kontrasztszínű tűzpiros csipke csodálatos kombinációjában. A T-alakba szabott, puha bélelt kosarak..

  17290.00 Ft
 • Mind Love bélés nélküli melltartó
  Mind Love bélés nélküli melltartó

  🌷 A leheletfinom Mind Love melltartó finom necc anyagból készült, és gyengéd virágmintás hímzéssel díszíti fel a kebleket. A puha bélelt oldalsó..

  15990.00 Ft
 • Mind Love III bélés nélküli melltartó
  Mind Love III bélés nélküli melltartó

  🌷 A bélés nélküli Mind Love melltartó a finom testszínű tüll és a kontrasztos tűzpiros csipke csodálatos kombinációja. A függőleges varrásokkal..

  18590.00 Ft
 • Mirella csábító szett
  Mirella csábító szett

  🌷 A csipkéből készült Mirella szettben szenvedélyes pillanatokat élhet át! A szett minimalista kivitelben készült, csipkéből és keskeny strappy..

  14990.00 Ft
 • Misha részben bélelt melltartó
  Misha részben bélelt melltartó

  🌷 Misha részben bélelt, finom csipkével díszített, elegáns melltartó. A komfortos, részben bélelt kosarak és a magasabb középrész ideális választás..

  8690.00 Ft
 • Monica bélés nélküli pamut melltartó
  Monica bélés nélküli pamut melltartó

  🌷 A pamutból készült Monica melltartót a kényelmet imádó hölgyeknek ajánljuk! A melltartó merevítők nélkül készült, ezért sehol nem szorít, a..

  7290.00 Ft
 • Monica Dots részben bélelt melltartó
  Monica Dots részben bélelt melltartó

  🌷 A részben bélelt Monica Dots melltartó nem csak gyönyörű, de megfelelő kényelmet biztosít telt kebleknek is. A puha anyaggal bélelt, T-alakba szabott..

  10790.00 Ft© 2021 Fehérneműk | Melltartók alacsony áron online Szerviz információk