Termékinformációk:
Kategória szerint: Alsóneműk
Márka:Sloggi
Fogyasztói ár:17290.00 Ft

A sima felületű ZERO Feel melltartó nem hiányozhat a fehérneműs fiókjából! A melltartó rendkívül finom, érintésre selymes anyagból készült, amely tökéletesen alkalmazkodik a vonalaihoz, ragasztott varrásoknak köszönhetően nem szorít. A bélés nélküli, kivehető betétekkel készült kosarak álomszép dekoltázst varázsolnak, a merevítők nélküli kivitel maximális kényelmet biztosít. A varrások nélküli kivitelnek köszönhetően a melltartó nem szorít, rendkívül mozgásszabadságot és kényelmet biztosít.Micro-dot bonding – biztosítja jobb alkalmazkodás a testhez ZERO FEEL - rendkívül finom, könnyű és elasztikus anyag, amely alkalmazkodik a testhez Sima felületű bélés nélküli kosarak Kivehető betétek Fix hosszúságú vállpántok Merevítők nélkül BambuszXS méret az alábbi méreteknek felel meg: 65/A-D, 70/A,B. S méret az alábbi méreteknek felel meg: 65/E, 70/C-E, 75/A-C, 80/A. M méret az alábbi méreteknek felel meg: 75/D-E, 80/B-C, 85/A. L méret az alábbi méreteknek felel meg: 80/D-E, 85/B-C, 90/A. XL méret az alábbi méreteknek felel meg: 85/D-E, 90/B-E.


 • Milky I bélés- és merevítők nélküli melltartó
  Milky I bélés- és merevítők nélküli melltartó

  🌷 Milky pamut melltartó, merevítők nélküli kivitelben. A bélés nélküli kosarak egy kézzel is könnyen lekapcsolhatók, ezért a szoptatás egyszerűen..

  7490.00 Ft
 • Misha részben bélelt melltartó
  Misha részben bélelt melltartó

  🌷 Misha részben bélelt, finom csipkével díszített, elegáns melltartó. A komfortos, részben bélelt kosarak és a magasabb középrész ideális választás..

  8690.00 Ft
 • Monica bélés nélküli pamut melltartó
  Monica bélés nélküli pamut melltartó

  🌷 A pamutból készült Monica melltartót a kényelmet imádó hölgyeknek ajánljuk! A melltartó merevítők nélkül készült, ezért sehol nem szorít, a..

  7290.00 Ft
 • Moore bélés nélküli szoptatós melltartó
  Moore bélés nélküli szoptatós melltartó

  🌷 Szoptatós melltartó bralette szabásban, organikus pamutból. A puha anyag érintésre kellemes. A bélés nélküli kosarak egy kézzel is könnyen..

  9090.00 Ft
 • Nadine bélelt melltartó, kivehető betétekkel
  Nadine bélelt melltartó, kivehető betétekkel

  🌷 A Nadine melltartó önbizalmat ad! A bélés nélküli, kivehető betétekkel készült kosarak ellenállhatatlan dekoltázst varázsolnak, a gyengéd..

  11590.00 Ft
 • Natali bélelt melltartó
  Natali bélelt melltartó

  🌷 A Natali melltartó egyszerűen elragadó! A népszerű T-alakba szabott bélelt kosarak megemelik a kebleket és gömbölyű formát biztosítanak. A kosarak..

  10690.00 Ft© 2021 Fehérneműk | Melltartók alacsony áron online Szerviz információk