Termékinformációk:
Kategória szerint: Melltartók
Márka:Shock absorber
Fogyasztói ár:21990.00 Ft

Funkcionális anyagból készült melltartó sportoláshoz és fitness tevékenységekhez, Dry Action rendszerrel. Nagy igénybevétellel járó sportokhoz javasolt viselet! HIGH SUPPORT - magasfokú tartás, ideális viselet az aerobikhoz, zumbához, teniszezéshez, squashoz, futáshoz, kézilabdázáshoz, jumpinghez, röplabdázáshoz stb. Tökéletesen összetartja a melleket és megakadályozza a nem kívánatos elmozdulást A kosarak két réteg anyagból készültek, az anyag rendkívül légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik Rugalmas gumiból készült mell alatti szegély - a nagyfokú stabilitásért A Dry Action rendszer garantálja az izzadság tökéletes elvezetését és a bőr szárazon tartását Hátoldalon amerikai karkivágásokkal, komfortos, széles, állítható hosszúságú vállpántokkal, felső részen a vállpántok műanyag csattal is összekapcsolhatók Hátul hagyományos, két-kapcsos, három fokozatban állítható záródással Tanácsok a megfelelő sportmelltartó vagy top kiválasztásához, a sport fajtája és szükséges tartás mértéke szerint.


 • Mica bélelt melltartó
  Mica bélelt melltartó

  🌷 Öltöztesse kebleit álomszép Mica melltartóba! A bélelt kosarak finom tüllel és hímzett csipkével díszítettek, a látványos vállpántok fém..

  8490.00 Ft
 • Michelle Bardot bélelt melltartó
  Michelle Bardot bélelt melltartó

  🌷 A Michelle Bardot bélelt melltartó a fehérneműs fiók alapdarabja! A sima felületű, díszítés nélküli kosarak szűk szabású ruhák alá is kiváló..

  6690.00 Ft
 • Michelle Push-Up melltartó
  Michelle Push-Up melltartó

  🌷 Sima felületű Michelle Push-Up melltartó nem hiányozhat a fehérneműs fiókjából! Álomszép dekoltázst varázsol, sima felületű kosaraknak..

  6090.00 Ft
 • Milky I bélés- és merevítők nélküli melltartó
  Milky I bélés- és merevítők nélküli melltartó

  🌷 Milky pamut melltartó, merevítők nélküli kivitelben. A bélés nélküli kosarak egy kézzel is könnyen lekapcsolhatók, ezért a szoptatás egyszerűen..

  7490.00 Ft
 • Mirella csábító szett
  Mirella csábító szett

  🌷 A csipkéből készült Mirella szettben szenvedélyes pillanatokat élhet át! A szett minimalista kivitelben készült, csipkéből és keskeny strappy..

  14990.00 Ft© 2020 Fehérneműk | Melltartók alacsony áron online Szerviz információk