Termékinformációk:
Kategória szerint: Melltartók
Márka:Albina
Fogyasztói ár:9990.00 Ft

A gél Push-Up betétekkel készült Sharm melltartó csodálatos dekoltázst varázsol! A kosarak és a vállpántok finom csipkével díszítettek. Push-Up melltartó Bélelt kosarak Kosarakban gél betétekkel Díszített vállpántok Hagyományos merevítők Hátrészen két-kapcsos, két fokozatban állítható záródással


 • Mica bélelt melltartó
  Mica bélelt melltartó

  🌷 Öltöztesse kebleit álomszép Mica melltartóba! A bélelt kosarak finom tüllel és hímzett csipkével díszítettek, a látványos vállpántok fém..

  8490.00 Ft
 • Michelle Bardot bélelt melltartó
  Michelle Bardot bélelt melltartó

  🌷 A Michelle Bardot bélelt melltartó a fehérneműs fiók alapdarabja! A sima felületű, díszítés nélküli kosarak szűk szabású ruhák alá is kiváló..

  6690.00 Ft
 • Michelle Push-Up melltartó
  Michelle Push-Up melltartó

  🌷 Sima felületű Michelle Push-Up melltartó nem hiányozhat a fehérneműs fiókjából! Álomszép dekoltázst varázsol, sima felületű kosaraknak..

  6090.00 Ft
 • Milky I bélés- és merevítők nélküli melltartó
  Milky I bélés- és merevítők nélküli melltartó

  🌷 Milky pamut melltartó, merevítők nélküli kivitelben. A bélés nélküli kosarak egy kézzel is könnyen lekapcsolhatók, ezért a szoptatás egyszerűen..

  7490.00 Ft
 • Mirella csábító szett
  Mirella csábító szett

  🌷 A csipkéből készült Mirella szettben szenvedélyes pillanatokat élhet át! A szett minimalista kivitelben készült, csipkéből és keskeny strappy..

  14990.00 Ft© 2020 Fehérneműk | Melltartók alacsony áron online Szerviz információk