Termékinformációk:
Kategória szerint: Női pólók
Márka:Teyli
Fogyasztói ár:3390.00 Ft

Klasszikus pamut női póló, kényelmes szabásban. A póló kellemes pamut anyagból készült, elasztán tartalommal V-alakú nyakkivágás Tökéletesen követi a testvonalakat


 • Ramina pamut női póló fekete S
  Ramina pamut női póló fekete S

  Klasszikus pamut női póló, kényelmes szabásban. A póló kellemes pamut anyagból készült, elasztán tartalommal Kerek nyakkivágás Tökéletesen alkalmazkodik az alakhoz..

  3390.00 Ft
 • Aldona blúz jellegű női póló kék S
  Aldona blúz jellegű női póló kék S

  Klasszikus hosszú ujjú póló, elegáns kivitelben. Modern csíkos mintás design. A póló érintésre kellemes kelméből készült Kerek nyakkivágással Nagyon kényelmes, rugalmas, nem szorít..

  5690.00 Ft
 • Elza női blúz jellegű póló homokszín S
  Elza női blúz jellegű póló homokszín S

  Hagyományos hosszú ujjú női póló, elegáns kivitelben. Ezüst színű szállal díszített anyagból. A póló kellemes kötött kelméből készült A felső rész és az ujjak ezüst színű..

  6890.00 Ft
 • Gala pamut női póló fekete S
  Gala pamut női póló fekete S

  Kellemes női póló, mellrészen necc anyagból. Rafinált áttetsző részlet különlegessé teszi az egyszerű fazont. Előnyös raglán ujjaknak és karcsúsított vonalnak köszönhetően kiváló..

  4390.00 Ft
 • Destanee elegáns női póló fehér S
  Destanee elegáns női póló fehér S

  A Destanee egy különleges női póló, mely munkahelyre és alkalmakra is kiváló választás. Legyen a megjelenése egyedi! Női póló, tüllel kombinálva Erősebb kötött kelme ..

  7890.00 Ft
 • Leondrea női póló fekete S
  Leondrea női póló fekete S

  A szépség az egyszerűségben rejlik! Ez igaz a minőségi kötött kelméből készült Leondrea női pólóra is. Egyedüli dísze a ¾-es ujjak, és V-alakú nyakkivágás elöl és hátul...

  7490.00 Ft


© 2019 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk