Termékinformációk:
Kategória szerint: Fürdőruhák
Márka:Astratex
Fogyasztói ár:21180.00 Ft

Nathalie kétrészes női fürdőruha, látványos designban. A puha anyaggal bélelt kosarak természetes formát és szükséges támasztást is biztosítanak a kebleknek. Klasszikus szabású fürdőruha alsórész, oldalsó zsinóroknak köszönhetően tetszés szerint szabályozható. Külön Astratex számára tervezve. Női bikini Gyorsan száradó anyag Bélelt kosarak Hagyományos merevítők Oldalsó merevítők Hátrészen fém fürdőruha csattal záródik Klasszikus szabású fürdőruha alsórész A magasság csípőrészen szabályozható Alakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Cara kétrészes női fürdőruha, protetikus
  Cara kétrészes női fürdőruha, protetikus

  Cara kétrészes női fürdőruha, divatos geometrikus mintával. A mell abláció után ajánlott. A bélés nélküli kosarak belső oldalán zsebekkel a protetikus betétek behelyezéséhez...

  21680.00 Ft
 • Anja kétrészes női fürdőruha
  Anja kétrészes női fürdőruha

  A kétrészes Anja fürdőruhát nem csak dús keblekkel büszkélkedő hölgyeknek ajánljuk! A bélés nélküli kosarak természetes formát biztosítanak a kebleknek, a hagyományos merevítők..

  20580.00 Ft
 • Julia egyrészes női fürdőruha
  Julia egyrészes női fürdőruha

  A Julia egyrészes fürdőruhában a strand sztárja lesz! A rejtett, bélelt kosarak kiválóan alkalmazkodnak dús keblekhez is, a fürdőruha merevítők nélkül készült, ezért maximálisan..

  25290.00 Ft
 • Nylah kétrészes női fürdőruha
  Nylah kétrészes női fürdőruha

  A látványos fekete-fehér színkombinációban készült Nylah fürdőruhát telt formákkal büszkélkedő hölgyeknek is ajánljuk! A bélés nélküli kosarak tökéletesen alkalmazkodnak a..

  22180.00 Ft
 • Lauma kétrészes női fürdőruha
  Lauma kétrészes női fürdőruha

  Lauma kétrészes női fürdőruha, decens mintás anyagnak és arany színű részleteknek köszönhetően nagyon elegáns! A vállpántok hátrészen lekapcsolhatók, egymással kereszteződhetők...

  21880.00 Ft


© 2020 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk