Termékinformációk:
Kategória szerint: Fürdőruhák - Outlet
Márka:NATURANA
Fogyasztói ár:26590.00 Ft

A Martha női tankinit azon hölgyeknek ajánljuk, akikhez a természet bőkezű volt! A bélelt kosarak dús kebleknek is megfelelő támasztást nyújtanak, a fürdőruha felsőrész eltakarja az alak apróbb hibáit. A vállpántok hátrészen lekapcsolhatók, egymással kereszteződhetők. A fürdőruha alsórész bevált klasszikus szabásban készült. Női tankini Telt formákhoz is kialakítva Gyorsan száradó anyag Rejtett, bélelt kosarak A vállpántok csak hátul kapcsolhatók le Merevítők nélkül Bebújós fazon Klasszikus szabású fürdőruha alsórész Alakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Fussia egyrészes női fürdőruha
  Fussia egyrészes női fürdőruha

  Fussia egyrészes női fürdőruha, állatmintás designban, puha anyaggal bélelt, merevítők nélküli kosarakkal. A különleges megoldással kialakított vállpántok hátrészen kereszteződnek. ..

  27890.00 Ft
 • Nikol egyrészes női fürdőruha
  Nikol egyrészes női fürdőruha

  A Nikol egyrészes fürdőruhát - trendi állatmintás anyagból - a karcsú és teltkarcsú, kisebb keblekkel megáldott hölgyeknek ajánljuk! A fürdőruha elülső része belső oldalon rugalmas..

  20890.00 Ft
 • Stars kétrészes női fürdőruha, bélés nélküli
  Stars kétrészes női fürdőruha, bélés nélküli

  A kétrészes Stars fürdőruhát az alakjához igazíthatja! A kosarak magassága két módon is szabályozható – összehúzással kosarak között, és eltolással mindkét oldalon. A fürdőruha..

  18490.00 Ft
 • Beatrice kétrészes női fürdőruha
  Beatrice kétrészes női fürdőruha

  Beatrice kétrészes női fürdőruha, látványos téglavörös színárnyalatban, inkább kisebb keblekhez alkalmas különleges melltartóval. A vállpántok csak hátrészen kapcsolhatók le –..

  19790.00 Ft
 • Silvia egyrészes női fürdőruha
  Silvia egyrészes női fürdőruha

  A Silvia egyrészes fürdőruhát inkább kisebb keblekkel rendelkező hölgyeknek ajánljuk. Az anyag a kosarakon kereszteződik, csodálatos dekoltázst varázsolva. A fürdőruha belső oldalon..

  20390.00 Ft


© 2020 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk