Termékinformációk:
Kategória szerint: Női pólók
Márka:Jadea
Fogyasztói ár:5490.00 Ft

Margo pamut női póló, ejtett vállakkal, oldalt sportos csíkokkal díszítve. Munkahelyre és szabadidős tevékenységekhez is ajánlott viselet. Női póló Kötött kelme


 • Doreen pamut póló fekete SM
  Doreen pamut póló fekete SM

  Doreen pamut női póló, ejtett vállakkal, oldalt sportos csíkokkal díszítve. Munkahelyre és szabadidős tevékenységekhez is ajánlott viselet. Női póló Kötött kelme..

  5490.00 Ft
 • Zoya elegáns női póló fekete S
  Zoya elegáns női póló fekete S

  Elegáns pólót keres ünnepélyes alkalmakra? Válassza az ezüst szegélyekkel készült Zoya modellt! Kellemes érintésű viszkózból, az ujjak finom necc anyagból készültek. Női póló..

  5590.00 Ft
 • AXA női sport atléta fehér S
  AXA női sport atléta fehér S

  Az Axa atléta nem hiányozhat a ruhatárából! Pamut anyagból készült, aszimmetrikusan szabott vállpántokkal. Egészítse ki szoknyával vagy nadrággal, és kész a kényelmes viselet..

  4190.00 Ft
 • Babette női póló, viszkózból fehér S
  Babette női póló, viszkózból fehér S

  A kellemes viszkóz anyagból készült praktikus Babette póló garantáltan kedvence lesz! Egyszínű, ezért könnyen kombinálható kedvenc szoknyával vagy nadrággal. Női póló Finom kötésű..

  4890.00 Ft
 • Maria női póló fekete SM
  Maria női póló fekete SM

  A Maria egyszínű női póló komfortos anyagból készült. Dekoltázsban finom tüllel díszítve, amely egyedivé varázsolja! Női póló Finom kötésű anyag..

  4490.00 Ft
 • Erica pamut női póló fehér SM
  Erica pamut női póló fehér SM

  Az Erica női pólót garantáltan megszereti, az érintésre kellemes anyaga és letisztult vonalvezetése miatt. Könnyen kombinálható bármilyen blézerrel, szoknyával vagy nadrággal. Női..

  4890.00 Ft


© 2019 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk