Termékinformációk:
Kategória szerint: Női pólók
Márka:Teyli
Fogyasztói ár:7490.00 Ft

A szépség az egyszerűségben rejlik! Ez igaz a minőségi kötött kelméből készült Leondrea női pólóra is. Egyedüli dísze a ¾-es ujjak, és V-alakú nyakkivágás elöl és hátul. Tökéletesen alkalmazkodik az alakhoz, alig észrevehető mellformázó varrásoknak köszönhetően. Női póló Kötött kelme


 • Cosmic női sport atléta fekete S
  Cosmic női sport atléta fekete S

  A női sport atléta funkcionális anyagból készült, mely megbízhatóan elvezeti a nedvességet, és rendkívül légáteresztő tulajdonságokkal is rendelkezik. A Slim Fit szabás tökéletesen..

  6090.00 Ft
 • Malta blúz jellegű női póló fekete S
  Malta blúz jellegű női póló fekete S

  Malta – elegáns női póló, érintésre kellemes kötött anyagból. Szélesebbre szabott ujjak végén gumival, vállrészen csipkével díszítve. Hétköznapi és ünnepi alkalmakra is ajánljuk!..

  10690.00 Ft
 • Hissa blúz jellegű női póló bordó S
  Hissa blúz jellegű női póló bordó S

  Hissa – kellemes kötött kelméből készült elegáns női póló. Az ujjak és a póló alsó része szélesebb, rendkívül látványos mandzsettákban végződnek. Női póló Kötött kelme..

  8090.00 Ft
 • Agatha blúz jellegű női póló fekete S
  Agatha blúz jellegű női póló fekete S

  Az Agatha póló kényelmes munkahelyi és szabadidős viselet. A viszkóz anyagnak köszönhetően lágy esésű, érintésre kellemes. Az anyag finom lurex szálakkal átszőtt. Női póló Kötött..

  6590.00 Ft
 • Giulia női póló fekete SM
  Giulia női póló fekete SM

  Egyszínű, komfortos kötött kelméből készült női póló. Dekoltázsban finom tüllel díszítve - az eredmény egy különleges modell! Női póló Kötött kelme..

  4890.00 Ft
 • Escape női sport atléta feketés-szürke S
  Escape női sport atléta feketés-szürke S

  A női sport atléta funkcionális anyagból készült, mely megbízhatóan elvezeti a nedvességet, és rendkívül légáteresztő tulajdonságokkal is rendelkezik. A Slim Fit szabás tökéletesen..

  8390.00 Ft


© 2019 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk