Termékinformációk:
Kategória szerint: Új termékek
Márka:Volin
Fogyasztói ár:7690.00 Ft

Leo klasszikus szabású fürdőruha alsórész. Elegáns kivitelben, fényes állatmintával díszítve. Fürdőruha alsórész Klasszikus szabás Gyorsan száradó anyag Alakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • May merevítők nélküli, bélelt szoptatós melltartó
  May merevítők nélküli, bélelt szoptatós melltartó

  Az elegáns, szoptatás időszakára alkalmas May melltartót minden kismamáknak ajánljuk! A sima felületű, bélelt kosarak felső része lekapcsolható, így könnyen megoldható a kisbaba..

  6890.00 Ft
 • Florida strandtop
  Florida strandtop

  A kényelmes Florida strandtopban az uszoda és a tengerpart sztárja lesz! A top magassága oldalt tetszés szerint szabályozható. Strandtop Finom szövésű anyag Csipke Alakítsa ki tökéletes..

  7990.00 Ft
 • Florida strandnadrág
  Florida strandnadrág

  Kényeztesse magát nyaralás alatt a különleges Florida strandnadrágban! Légiesen könnyű nadrágszárak, bevarrott sort – nem áttetsző anyagból, rafinált hasítékok. Strandnadrág..

  15990.00 Ft
 • Miami strandkendő
  Miami strandkendő

  A Miami strandkendő könnyű, rugalmas neccanyagból készült – praktikus kiegészítő a strandra! Viselhető szoknyaként vagy strandruhaként. Decensen áttetsző. Strandkendő Méret: 200 x 103..

  7890.00 Ft
 • Anna kismama hálóing szoptatáshoz
  Anna kismama hálóing szoptatáshoz

  Kismama időszakban is élvezze a kényelmet – a puha viszkózból készült szoptatós hálóingben! Dekoltázsban elegáns virágmintás csipkével díszítve. Kismama hálóing Finom szövésű..

  12690.00 Ft


© 2020 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk