Termékinformációk:
Kategória szerint: Női pólók
Márka:Eldar
Fogyasztói ár:5190.00 Ft

Elegáns női póló, érintésre kellemes anyagból. Csíkos mintás kivitelben, amely kiváló választás munkahelyre és szabadidőben is. Női póló Állógallér


 • Alva csíkos mintás női póló feketés-sárga S
  Alva csíkos mintás női póló feketés-sárga S

  Kényelmes női póló, kellemes viszkóz anyagból. Kiváló választás munkahelyre, sétához vagy kávézáshoz a legjobb barátnővel. Női póló..

  5790.00 Ft
 • Natalia női póló fekete S
  Natalia női póló fekete S

  Kellemes anyag, egyedi szabás. A különleges Natalia pólót munkahelyre és kiránduláshoz is ajánljuk. A póló aló része selymes tüllből készült. Női póló..

  6290.00 Ft
 • Lotte női póló piros S
  Lotte női póló piros S

  Különleges Lotte póló az egyedi megjelenésért! Érintésre kellemes anyagból, kényelmes szabásban készült, az ujjakon és a dekoltázsban selymes tüllel kombinálva. Női póló..

  6290.00 Ft
 • Natalia női póló, csíkos fekete-fehér S
  Natalia női póló, csíkos fekete-fehér S

  Kellemes anyag, különleges szabás! Az egyedi Natalia pólót munkahelyre és kirándulásra is ajánljuk! Az alsó rész selymes tüllből készült, amely elegáns megjelenést biztosít. Női..

  6290.00 Ft
 • Josette női póló, modálból fekete S
  Josette női póló, modálból fekete S

  Az elegáns női póló rendkívül puha és kellemes, mert 95%-os modál tartalmú anyagból készült. Klasszikus szabásban, rövid csipkés ujjakkal. Női póló Oeko-Tex® Standard 100..

  4890.00 Ft
 • Donela pamut női póló fehér SM
  Donela pamut női póló fehér SM

  A trendi metál fényes nyomattal díszített női póló csinos megjelenést biztosít! A kellemes kötött kelme és a klasszikus szabás kényelmes viselet. Női póló..

  5490.00 Ft
 • Carlina pamut női póló fekete SM
  Carlina pamut női póló fekete SM

  Az elegáns, kellemes érintésű anyagból készült női pólót hétköznapokra és romantikus vacsorához is ajánljuk! Látványos fodrokkal díszítve. Női póló..

  5390.00 Ft


© 2019 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk