Termékinformációk:
Kategória szerint: Új termékek
Márka:Volin
Fogyasztói ár:16490.00 Ft

Clara Blue egyrészes női fürdőruha, rejtett, merevítőkkel megerősített, bélés nélküli kosarakkal. Sportos stílusban, hátrészen mély kivágással. Egyrészes fürdőruha Gyorsan száradó anyag Rejtett, bélés nélküli kosarak Hagyományos merevítők Klasszikus szabású alsó rész Alakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Elomi Energise Camotropic sportmelltartó
  Elomi Energise Camotropic sportmelltartó

  Az Elomi Energise Camotropic sportmelltartót a dús keblekkel büszkélkedő hölgyeknek ajánljuk! A magasabb középrész és a speciális oldalsó rész gondoskodnak arról, hogy a keblek nagy..

  25290.00 Ft
 • Leticia Double Push-Up melltartó, gél betétekkel
  Leticia Double Push-Up melltartó, gél betétekkel

  A Leticia Double Push-Up melltartó rendkívül selymes. A kosarak kivehető, puha gél betétekkel készültek, és álomszép telt dekoltázst varázsolnak. A mokka színárnyalat és a finom csipke..

  11590.00 Ft
 • Leticia brazil női alsó
  Leticia brazil női alsó

  Leticia brazil szabású női alsó, csipkéből és mikroszálas anyagból. Hátrészen egy függőleges varrással, mely alkalmazkodik a popsihoz. Brazil szabású női alsó Elülső részen..

  5190.00 Ft
 • Rachel brazil női alsó, fekete
  Rachel brazil női alsó, fekete

  Rachel - csipkével díszített brazil szabású női alsó. Brazil szabású női alsó Elülső- és hátrészen különböző anyagok kombinációja Hátrészen egy függőleges varrással Az alsó..

  4990.00 Ft
 • Claudia brazil női alsó, magasabb
  Claudia brazil női alsó, magasabb

  Claudia álomszép, brazil szabású női alsó, érzéki tűzpiros színben. A női alsó rugalmas csipkéből készült, csípőrészen csipkével kombinálva. Brazil szabású női alsó Elülső..

  5090.00 Ft


© 2020 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk