Termékinformációk:
Kategória szerint: Fürdőruhák
Márka:Bora Bora
Fogyasztói ár:4590.00 Ft

Női fürdőruha alsórész, egyszínű designban, díszes derékrésszel. A fürdőruha alsórész érintésre kellemes, gyorsan száradó fürdőruha anyagból készült Klasszikus szabás, oldalt megkötőkkel Elöl a derékrészen díszes szegéllyel Hátul sima felületű Belső oldalon kellemes fürdőruha anyaggal bélelve


 • Ally kétrészes női fürdőruha
  Ally kétrészes női fürdőruha

  Az Ally fürdőruhában ellenállhatatlan lesz, és nem csak divatos korall színárnyalatnak köszönhetően! A fürdőruha speciálisan lett megtervezve, telt formákkal rendelkező hölgyek..

  19980.00 Ft
 • Elsa kétrészes női fürdőruha
  Elsa kétrészes női fürdőruha

  Az elegáns Elsa fürdőruha kényelmes és csinos. A fürdőruha speciálisan lett megtervezve, telt formákkal rendelkező hölgyek részére. A kosarak tökéletes támaszt és formát biztosítanak..

  19980.00 Ft
 • Tina kétrészes női fürdőruha
  Tina kétrészes női fürdőruha

  Tina – kényelmes női fürdőruha, különleges mintás anyagból, hogy strandon és uszodában is csinos legyen! A fürdőruha speciálisan lett megtervezve, telt formákkal rendelkező hölgyek..

  19980.00 Ft
 • Tina 01 női fürdőruha alsórész
  Tina 01 női fürdőruha alsórész

  Tina fürdőruha alsórész, szabályozható csípőrésszel. Klasszikus szabású alsórész A csípőrész magassága oldalt szabályozható Elöl és hátul sima felületű..

  6890.00 Ft
 • Emily kétrészes női fürdőruha
  Emily kétrészes női fürdőruha

  Emily – kényelmes, pöttyös mintás retró designban készült női fürdőruha, melyet telt formákkal rendelkező hölgyek is bátran viselhetik! A kosarak tökéletes támaszt és formát..

  19980.00 Ft
 • Emily fürdőruha alsórész
  Emily fürdőruha alsórész

  Emily női fürdőruha alsórész, a combkivágások magassága oldalt szabályozható. Örökké divatos retró designban! Klasszikus szabású fürdőruha alsórész A combkivágások magassága..

  6890.00 Ft


© 2020 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk